Voor Oostkant hebben we in samenwerking met onze partner Het Vormburo een dynamische website opgezet. Oostkant is een mediabedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van communicatiefilmpjes, zoals duidelijk op de website naar voren komt.

Responsive design

Om ervoor te zorgen dat de website van Oostkant ook op mobiele apparaten gebruiksvriendelijk is, hebben we een responsive design opgezet.
Een responsive design schaalt mee met de grootte van het scherm waarop de website bekeken wordt. Hierdoor kan de bezoeker meteen bekijken wat er op de website vermeldt staat, zonder eerst te hoeven inzoomen.

Microsoft exchange

Omdat Arno Ikink - eigenaar van Oostkant - vaak onderweg is om foto’s en video’s te maken voor zijn klanten heeft hij gekozen voor het Microsoft Exchange pakket.
Hiermee kan hij overal zijn email checken en deze direct beantwoorden. Doordat de mailbox continue wordt gesynchroniseerd met de server worden zijn e-mails in al zijn te beheren mailboxen bijgewerkt.
Hierdoor kan Arno een stuk efficiënter werken, beantwoordde e-mails op zijn smartphone zullen ook als beantwoord op zijn desktop getoond worden, dit geldt natuurlijk ook andersom.