consultancy

 • Werkprocessen automatiseren

  Door onze aanpak kunnen we uw werkproces automatiseren en verbeteren. Dit doen we niet door een product op te leggen, maar vanuit uw manier van werken met oplossingen op maat te komen.

  Meer informatie »
 • Dynamics 365

  Dynamics 365 is een totaal oplossing voor standaard bedrijfssoftware in de cloud. De software bestaat uit ERP en CRM functionaliteiten. Je betaald alleen wat je verbruikt. Wij zijn een customer engament expert en fan van CRM software in Dynamics 365. Omdat we daarnaast integratie expert zijn, kunnen we naadloos koppelen met andere ERP/ back office systemen,

  Dynamics 365 biedt de volgende applicaties om uw bedrijfsproces te ondersteunen:

  • Sales
  • Marketing
  • Service
  • Projecten
  Meer informatie »
 • Conceptontwikkeling

  U heeft een concept dat u graag wilt uitwerken? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Bedrijf Het Internet kan u daarin assisteren. Wij doorlopen met u iedere stap voor de ontwikkeling van het concept.
  Denk hierbij aan het ontwerp, de realisatie en het vermarkten van uw idee. Hierin kunnen we u volledig ontzorgen, Bedrijf Het Internet heeft deze specialiteiten onder één dak, waardoor uw project in een snel tempo gerealiseerd kan worden, zonder tussenkomst van andere partijen.

  Meer informatie »
 • Ontzorgen

  Bedrijf Het Internet kan ontzorgen wanneer u bijvoorbeeld niet voldoende tijd of kennis heeft binnen uw bedrijf om snel te kunnen schakelen. Het voordeel van ontzorgen is dat u niet hoeft over te stappen naar een andere partij, maar een korte periode één van onze specialisten kan inschakelen.

  Meer informatie »
 • Supply chain optimalisatie (E2E)

  Ieder product dat verkocht wordt moet een bepaalde weg afleggen om uiteindelijk bij de klant te komen. Het product moet bijvoorbeeld van een fabrikant naar een groothandel, van de groothandel naar de (web)winkel en belandt uiteindelijk via een bezorger bij de klant. De supply chain start bij de fabrikant en eindigt in dit voorbeeld bij de klant, de schakels ertussen verdienen allemaal aan de verkoop van een product. Wanneer er een aantal schakels geëlimineerd kunnen worden kan dit de winst voor u verhogen en voordeliger uitpakken voor de leveringstijd van het product, en daardoor serviceverhogend werken.

  Een ander woord hiervoor ie E2E: end to end oplossing.

  Meer informatie »
 • Bedrijfs- en procesoptimalisatie

  Slimme ICT oplossingen kunnen bijdragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen. Bedrijf Het Internet kan u adviseren én assisteren bij het optimaliseren van administratieve, order en andere logistieke processen.

  Meer informatie »
 • Logistiek proces optimaliseren

  Het logistieke proces is één van de belangrijkste factoren van uw bedrijf, zeker wanneer u goederen verkoopt via het internet. Het logistieke proces is de laatste stap van het bestelproces richting de klant, bij e-commerce is dit ook meteen het enige fysieke contactmoment met uw klant. Des te meer reden om het logistieke proces goed en verzorgd tot in de puntjes te regelen.

  Meer informatie »
 • SEO en marketing

  Wanneer u een website of webshop bezit wilt u natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers hierop ontvangen. Search Engine Optimalisation (SEO) (zoekmachine optimalisatie) zorgt ervoor dat een website goed gepositioneerd kan worden door een zoekmachine.

  Meer informatie »
 • Second opinion

  Bent u niet tevreden over uw huidige ICT partner of bent u van mening dat u niet correct geholpen wordt? Of wilt u eens weten hoe een ander bedrijf het werk van uw ICT partner beoordeeld? Bij Bedrijf Het Internet helpen wij u graag verder. U kunt bij ons een second opinion aanvragen.

  Meer informatie »
 • ICT Advies

  Heeft u een specifieke ICT technische wens? Wij kunnen u helpen deze wens te realiseren.

  Indien u geen idee heeft hoe u deze wens kunt realiseren, dan kunnen wij u adviseren.

  Meer informatie »
 • E-commerce advies

  Bij Bedrijf Het Internet en onze partners zijn wij dagelijks bezig met het bouwen en vermarkten van websites en webwinkels. Deze kennis delen wij graag met u. Loopt u bijvoorbeeld al lang rond met een idee om een webshop te starten, maar mist u de kennis die bijvoorbeeld nodig is voor de opbouw? Dan kunnen wij van Bedrijf Het Internet u hierin adviseren. Daarnaast kunnen wij een ondersteunende rol innemen tijdens de opbouw en/of het vermarkten van uw webshop.

  Meer informatie »
 • CMS keuze

  Een CMS is het beheersysteem achter een website of webwinkel, er is geen standaard keuze welk CMS goed aansluit bij uw wensen. Bij BHI kunnen wij u adviseren voor welk Content Management Systeem (CMS) u moet kiezen, zodat uw wensen verwezenlijkt kunnen worden.

  Meer informatie »