consultancy

Ontzorgen

Bedrijf Het Internet kan ontzorgen wanneer u bijvoorbeeld niet voldoende tijd of kennis heeft binnen uw bedrijf om snel te kunnen schakelen. Het voordeel van ontzorgen is dat u niet hoeft over te stappen naar een andere partij, maar een korte periode één van onze specialisten kan inschakelen.

Ontzorgen op contentvulling / online marketing

Het zoekmachine vriendelijk maken van uw website is een tijdrovende klus, verschillende elementen op uw website correct ingesteld worden. Hierdoor kunnen zoekmachines de content zo goed mogelijk indexeren en heeft u hier uiteindelijk optimaal profijt van. U kunt zelf uw website zoekmachine vriendelijk inrichten, echter leert onze ervaring dat hier door gebrek aan kennis of tijd niets mee gedaan wordt. Laat u ontzorgen door een specialist van Bedrijf Het Internet die uw content plaatst, het correct instelt voor zoekmachines én u hierin traint. Dat laatste kan door zelf content te plaatsen waarna wij een controle uitoefenen en feedback geven, zodat u weet waar u op moet letten.

Ontzorgen op communicatie

Het komt regelmatig voor dat uw technische partner de door u geformuleerde probleemstelling niet begrijpt, zeker wanneer deze dienstverlener ook nog een andere taal spreekt dan u. In dat geval wordt het erg lastig om tot een oplossing te komen. Bedrijf Het Internet kan u op dit gebied ontzorgen, hierbij spelen wij een verbindende factor. Wij analyseren het door u geformuleerde probleem én zoeken contact met uw technische partner. Doordat wij het vakjargon van uw technische partner beter begrijpen kunnen we met een gerichte oplossing komen. Hierdoor bent u sneller weer online met een goed werkend systeem.

Snel een project live?

Wanneer u regelmatig projecten heeft die volgens eenzelfde opbouw gerealiseerd moeten worden, dan kunt u bij Bedrijf Het Internet een ontwerp laten ontwikkelen voor deze projecten.
Dit ontwerp zal vervolgens voor al deze projecten gebruikt worden, uiteraard met kleine aanpassingen zoals het logo of de kleurstelling. Dit zorgt ervoor dat u flexibel bent om nieuwe projecten te starten die snel realiseerbaar zijn. Wanneer er teksten of afbeeldingen beschikbaar zijn, dan kan Bedrijf Het Internet u ontzorgen door deze tijdens de realisatie van uw nieuwe projectwebsite al te plaatsen.
Door op een dergelijke manier te werken kunnen projecten al binnen 1 dag worden opgeleverd.

Wilt u meer informatie ontvangen over het ontzorgen op verschillende vlakken? Vul dan onderstaand contactformulier in.