consultancy

Conceptontwikkeling

U heeft een concept dat u graag wilt uitwerken? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Bedrijf Het Internet kan u daarin assisteren. Wij doorlopen met u iedere stap voor de ontwikkeling van het concept.
Denk hierbij aan het ontwerp, de realisatie en het vermarkten van uw idee. Hierin kunnen we u volledig ontzorgen, Bedrijf Het Internet heeft deze specialiteiten onder één dak, waardoor uw project in een snel tempo gerealiseerd kan worden, zonder tussenkomst van andere partijen.

Doornemen concept

Om u te kunnen helpen met het ontwikkelen van uw concept, is het noodzakelijk om het concept van A tot Z door te spreken. Het moet duidelijk zijn op welke manier u het concept gerealiseerd wilt hebben en wat het doel is van uw idee. Op basis van deze informatie kunnen wij u adviseren welke stappen noodzakelijk zijn én wat het u ongeveer gaat kosten om te realiseren.

U heeft een idee, wij de ervaring.

Verder uitdieping concept

Doordat Bedrijf Het Internet websites, apps, webwinkels, koppelingen en andere online oplossingen heeft ontwikkeld voor diverse klanten, hebben we veel praktijk ervaring opgedaan.
Hiervan profiteert u doordat wij op basis van deze ervaringen een advies uitbrengen met dingen u wel of niet moet toepassen. Zo kan u concept misschien een stuk breder uitgerold worden dan dat u aanvankelijk dacht.

Ontwerp

Wanneer het hele proces duidelijk is zullen we overgaan tot het opstellen van een blauwdruk van uw concept. Hierin worden alle functionaliteiten beschreven die moeten voorkomen in het concept. Vervolgens wordt op basis van deze blauwdruk een ontwerp gemaakt, waarmee uw concept wordt voorzien van een huisstijl. Deze huisstijl kunt u vervolgens ook gebruiken voor de offline activiteiten.

Realisatie

De volgende stap in de conceptontwikkeling is het realiseren van het voorgestelde ontwerp. Hierin zullen ook eventuele koppelingen gelegd worden tussen verschillende systemen, zodat u in de toekomst efficiënt kunt werken.

Vermarkten

Tot slot wanneer het concept is gerealiseerd moet deze vermarkt worden. Wij zullen met een plan komen waarmee u de doelgroep kunt bereiken. Indien u hiermee akkoord gaat kunnen we u assisteren met het implementeren van dit plan. Hierdoor zal uw concept exact de doelgroep aanspreken die u voor ogen hebt.

Heeft een idee dat verder uitgewerkt moet worden? Neem via onderstaand contactformulier contact op.