consultancy

E-commerce advies

Bij Bedrijf Het Internet en onze partners zijn wij dagelijks bezig met het bouwen en vermarkten van websites en webwinkels. Deze kennis delen wij graag met u. Loopt u bijvoorbeeld al lang rond met een idee om een webshop te starten, maar mist u de kennis die bijvoorbeeld nodig is voor de opbouw? Dan kunnen wij van Bedrijf Het Internet u hierin adviseren. Daarnaast kunnen wij een ondersteunende rol innemen tijdens de opbouw en/of het vermarkten van uw webshop.

“Gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van internet concepten”

Ook wanneer u bijvoorbeeld al een geruime tijd een webshop heeft, maar de omzet terug loopt kunt u ons inschakelen. Bij Bedrijf Het Internet hebben we de beschikking over een eye scan. Dankzij deze tool wordt het mogelijk om heatmaps te maken van een beeld dat op een scherm getoond wordt. Hierdoor wordt het mogelijk om het ontwerp van uw website te beoordelen. Door de heatmap wordt exact weergegeven waar de aandacht van een gebruiker heen gaat. Indien de aandacht niet naar uw producten gaat, dan kan het raadzaam zijn om aan het ontwerp te gaan sleutelen.

Realisatie en koppelingen
Bij dochteronderneming Online Supporter werken specialisten die veel ervaring hebben met realiseren van webshops en het koppelen van verschillende systemen en toepassingen.
Koppelingen kunnen erg interessant zijn voor uw webwinkel. Bedenk bijvoorbeeld eens hoe handig het zou zijn wanneer de voorraadstatus of uw boekhouding automatisch wordt bijgewerkt wanneer een klant een product via de website besteld. Dit bespaart u dubbele handelingen en daarmee veel tijd.
Denk bijvoorbeeld aan koppelingen tussen:
- Online betaalsystemen
- Verzending en logistiek
- CRM pakketten
- ERP pakketten
- ERM pakketten
- PIM
- Voorraadbeheersystemen
- Boekhoudpakketten
- Verkoopkanalen / affiliate

Neem voor een informerend gesprek contact op via onderstaand contactformulier