Voor het Voorsternieuws verzorgt Bedrijf Het Internet al een aantal jaren de content. Iedere woensdag wordt er nieuwe content aan de website toegevoegd. Sinds juli 2015 is door Bedrijf Het Internet de website van het Voorsternieuws volledig vernieuwd.

De nieuwe website

De oude website van het Voorsternieuws ging al enkele jaren mee en voldeed niet meer aan de normen die tegenwoordig gesteld worden aan een website. De website was bijvoorbeeld slecht leesbaar via een smartphone of een tablet. Om deze reden heeft het Voorsternieuws besloten om samen met Bedrijf Het Internet een nieuwe website te ontwikkelen. Bedrijf Het Internet heeft samen met het Voosternieuws het volledige traject doorlopen. Van ontwerp tot realisatie. Er werd gestart met een blauwdruk (wireframes) waarna een ontwerp werd opgesteld. Dit ontwerp is vervolgens verwerkt tot de website die het nu is.
De vernieuwde website van het Voorsternieuws is volledig opgebouwd volgens een responsive design. Dit betekent dat website zich aanpast aan de resolutie van het scherm waarop deze wordt bekeken. Dankzij het gebruik van een responsive design is de website ook goed leesbaar (en daarmee gebruiksvriendelijk) op een tablet of smartphone.